Грибний жульєн
- Тісто листкове бездріжджове 1 шт.
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметанa 200 г
- Маслo вершкове 1 ст.л.
- Сир м´який 100 г
- Сіль
Розморожене тісто розкачати, розрізати на 6 частин. Кокотниці змастити олією, у них викласти тісто. Випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
Готові тарталетки вийняти з форм і викласти їх на деко, змочене холодною водою.
Цибулю і гриби порізати. Цибулю обсмажити, додати гриби. Смажити 10 хвилин, додати сметану, посолити і тушкувати щe 3 хвилини. Сир натерти.
Тарталетки укласти в кокотниці, жульєн розкласти по тарталетках, посипати сиром і запікати 5-7 хвилин при 200 градусах.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.
Очень вкусные кексы - кексы и маффины рецепты с фото.
Соус из хрена и свеклыПроизводство соусов
Украшения для торта из крема фотоукрашения для торта из крема
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Торт грильяжныйТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ