Грибний шашлик
938
інгредієнти:
- Гриби (печериці) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 5 ст.л.
- Оцет 3 ст.л.
- Спеції (сіль, чорний перець, хмелі-сунелі, паприка) 2 ч.л.
Миємо гриби.
Цибулю і часник тремо на тертці або подрібнюємо у блендері.
У цибулю додаємо сіль, майонез, оцет і приправи. Перемішуємо.
Заливаємо гриби маринадом і залишаємо не менше ніж на 2 години. Найкраще залишати на ніч.
Нанизуємо гриби на шпажки, смажимо на багатті.
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу.
Рецепты Горячих Салатов: салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт салата тещин языкКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт домашний майонез. Мультиварка Philips.
Показати коментарі