Грибний шашлик
	
					1050				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Гриби (печериці) 500 г
 - Цибуля ріпчаста 4 шт.
 - Часник 3 зуб.
 - Майонез 5 ст.л.
 - Оцет 3 ст.л.
 - Спеції (сіль, чорний перець, хмелі-сунелі, паприка) 2 ч.л.
 
 Миємо гриби.
 Цибулю і часник тремо на тертці або подрібнюємо у блендері.
 У цибулю додаємо сіль, майонез, оцет і приправи. Перемішуємо.
 Заливаємо гриби маринадом і залишаємо не менше ніж на 2 години. Найкраще залишати на ніч.
 Нанизуємо гриби на шпажки, смажимо на багатті.
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу.
Рецепты Горячих Салатов: салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт салата тещин языкКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт домашний майонез. Мультиварка Philips.
			Показати коментарі