Горбуша "Фаворитка"

ЗАКУСКИ
564 Горбуша "Фаворитка"
Фото - Горбуша
інгредієнти:
  • Горбуша
  • Сіль 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець духмяний 5 шт.

У риби відрізати хвіст, голову, плавці, розрізати на дві частини. Різати з черевця до хребта, не розрізаючи шкіру уздовж хребта. Змішати сіль і цукор і на обидві частини риби насипати цю суміш. Трохи втерти, покласти лавровий лист і духмяний перець. Закрити рибу, обгорнути марлею, зверху помістити невеликий вантаж. Залишити на добу і можна подавати до столу. Нею можна фарширувати млинці: відрізати шматочок риби і шматочок вершкового масла, загорнути в млинець.

Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з свинячим язиком.

кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter