Горбуша "Фаворитка"
607
інгредієнти:
- Горбуша
- Сіль 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець духмяний 5 шт.
У риби відрізати хвіст, голову, плавці, розрізати на дві частини. Різати з черевця до хребта, не розрізаючи шкіру уздовж хребта. Змішати сіль і цукор і на обидві частини риби насипати цю суміш. Трохи втерти, покласти лавровий лист і духмяний перець. Закрити рибу, обгорнути марлею, зверху помістити невеликий вантаж. Залишити на добу і можна подавати до столу. Нею можна фарширувати млинці: відрізати шматочок риби і шматочок вершкового масла, загорнути в млинець.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з свинячим язиком.
Показати коментарі