Глазуровані курячі крильця із часниковим соусом
- Крило куряче 1 кг
- Соус соєвий 4 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Імбир (корінь)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Базилік сухий
Обробити крила по суглобах.
Змішати всі інгредієнти маринаду, залити крила і поставити у холодильник мінімум на 3 години, можна на ніч.
Розкласти крила на деко.
Поставити у духовку при температурі 180°С на 30-40 хв. Або до утворення рум'яної скоринки.
При цьому 2 рази полити в процесі запікання маринадом, що залишився.
Якщо не вистачить маринаду, можна зібрати виділений сік, нахиливши деко з одного боку.
Подавати із часниковим соусом, для якого в однакових пропорціях взяти сметану та майонез, додати розчавлений зубчик часнику і зелень.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком.
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты для мультиварки, вкусно.
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт салат с языком. Рецепт приготовления салата на английском языке.
Торты на заказ. Вкусно и недорого: лимонник торт. ЦИК не дал Лимонову.