Гарячий бутерброд з куриною ніжкою
1138
інгредієнти:
- Гомілка куряча - 4 шт
- Сир твердий (для загортання) - 8 шт
- Хліб (білий для тостів, з лляним насінням) - 4 шт
- Масло вершкове (для намазування хліба)
- Овочі (заморожені: зелений горошок, капуста різна, морква, квасоля) - 600 г
- Спеції (для курки, за смаком)
- Перець червоний (мелений, за смаком)
- Сіль (за смаком)
- Олія рослинна (для смаження)
Ніжки злегка обсмажити в розпеченій пательні на олії (хвилин п´ять з тієї та іншої сторони). Курка. - м´ясо ніжне, тому не смажать її довго (буде тверда). Попередньо ніжки натерти спеціями і посипати перцем. Готову ніжку загорнути двома кружечками сиру і покласти на хліб, підсушений в тостері і змазаний маслом. Потім помістити в мікрохвильовку поки не розплавиться сир.
До ніжці додати злегка відварені овочі (свіжі, звичайно ж, краще).
Дуже зручний варіант приготування курки.
Курочка вийшла м´яка і соковита.
Приємного апетиту.
Рецепты Приготовления - рецепт салата вкуснятина. Как приготовить летний салат.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі