Гаряча закуска із мідій
- Мідії 10 шт.
- Філе свинини 500 г
- Помідор 5 шт.
- Часник 5 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
Десяток великих мідій розкрити вузьким філейним ножем. Дістати нутрощі, прибрати шлунок із нитками кріплення молюска до каменів. Всю решту крупно порізати і відкласти у чашку.
Філе свинини, рівне за обсягом порізаним мідіям, нарізати як на рагу. Обсмажити до напівготовності в олії. Потім закинути дрібно нарізану цибулю, злегка обсмажити зі свининою.
Закинути мідії. Злегка протушкувати зі свининою і додати крупно нарізані помідори. Тушкувати далі на малому вогні. Коли бульйону залишиться одна третина - влити столову ложку соєвого соус і посолити з урахуванням соєвого соусу. Додати зелень і дрібно нарізаний часник, сік лимона. (Можна сухі спеції).
Коли мідії і м'ясо будуть готові, зняти з вогню і подавати як закуску. Бульйон не повинен википіти до кінця.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
Рецепт фасолевого тортаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата из языка с грибами тут
Пицца картинки фотоОсновное меню, пицца, карта вин
Постные шоколадно-вишневые кексы: кофейный кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.