Форель малосольна

ЗАКУСКИ
847 Форель малосольна
Фото - Форель малосольна
інгредієнти:
  • Форель морська
  • Сіль
  • Прянощі
  • Лимон

Форель малосольна інгредієнти Форель промити, відрізати голову і хвіст.

Форель малосольна Розрізати уздовж навпіл і вийняти хребет і кістки.

фото Форель малосольна Обсипати рибу крупною сіллю так, щоб вона була вся злегка покрита. Потім збризнути лимонним соком і посипати меленим перцем (чорним і білим). Можна використати сушений кріп і подрібнений коріандр. Потім форель скласти в ємність і накрити кришкою. Залишити на пару годин. Зняти шкірку разом з лускою (дуже легко відділяється). Нарізати тоненько і зробити бутерброди з вершковим маслом і малосольною фореллю.

Икра вяленая - оладьи из рыбной икры.

Легкие блюдаНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики

Рецепт салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter