Форель малосольна
847
інгредієнти:
- Форель морська
- Сіль
- Прянощі
- Лимон
Форель промити, відрізати голову і хвіст.
Розрізати уздовж навпіл і вийняти хребет і кістки.
Обсипати рибу крупною сіллю так, щоб вона була вся злегка покрита. Потім збризнути лимонним соком і посипати меленим перцем (чорним і білим). Можна використати сушений кріп і подрібнений коріандр. Потім форель скласти в ємність і накрити кришкою. Залишити на пару годин. Зняти шкірку разом з лускою (дуже легко відділяється). Нарізати тоненько і зробити бутерброди з вершковим маслом і малосольною фореллю.
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры.
Легкие блюдаНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Рецепт салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі