«Фержики»
- Бублик 1 упак.
- Свинина (пісна) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Хліб (білий) 10 г
- Молоко 0.5 л
- Яйце куряче 1 шт.
- Приправа (для м´яса)
- Сметана
- Сир 200 г
Бублики замочити в молоці на 3-4 години, щоб вони стали м'якими. Час замочування залежить від свіжості бубликів.
Із нежирної свинини приготувати фарш, додати сіль, яйце, молоко (залишене після замочування бубликів), приправи, розмочений у молоці хліб. Добре вимішати.
На лист, змащений соняшниковою рафінованою олією, розкласти бублики.
Зверху викласти приплюснуті кульки фаршу.
Видавити з пакету зверху сметану (майонез).
Сир порізати прямокутниками.
Викласти зверху на сметану.
Поставити в нагріту духовку 180-200 градусів на 25-30 хв - до рум'яної скоринки.
Салат з омлетом копченою куркоюКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Как приготовить вкусный шашлык - пирог в разъемной форме. Купить кондитерку.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте