Фаршировані помідори з рисом і креветками
- Помідор (середній) - 8 шт
- Креветки - 400 г
- Рис - 100 г
- Яйце - 1 шт
- Сухарі панірувальні - 2 ст. л.
- Олія оливкова - 1-2 ст. л.
- Пармезан (тертий) - 2 ст. л.
- Петрушка (подрібнена) - 1 ст. л.
- Імбир (мелений)
- Сіль
Якщо креветки заморожені, то розморозити їх у холодній воді. Я взяла вже очищені креветки.
Промити, опустити в киплячу підсолену воду і варити 3-4 хвилини з моменту кипіння.
Можете взяти будь-який рис. Я взяла ось такий мікс: канадський дикий, французький чорний і індійський басматі.
Зварити рис.
До рису додати порізані креветки .
. панірувальні сухарі, злегка збите сире яйце, петрушку і мелений імбир (трошки, на кінчику ножа). Посолити.
Промити цілі помідори (повинні бути достатньо стиглі), зрізати кришечку і вирізати м´якоть з насінням.
Нафарширувати підготовленою начинкою, збризнути олією і посипати зверху тертим пармезаном.
Укласти щільно в форму для духовки і випікати приблизно 20 хвилин (все залежить від помідорів) при температурі 180 ° С.
Смачного!.
Салаты из жареных грибов рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат сонечко рецепт.
Суп В Мультиварке Рецепты - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
Микроволновые Печи: рецепты выпечка в микроволновой печи. Поможем выйти замуж в Германию.
Пицца на любой вкус - рецепт маргариты пиццы. Доставка Имперских Блюд.
Рецепты Приготовления: праздничный салат на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
recepti.biz Кулинарные рецепты