Фаршировані кабачки
- Кабачки (невеликі) - 2 шт
- М´ясний фарш - 400 г
- Цибуля - 1 шт
- Рис - 2 ст. л.
- Сметана - 3-4 ст. л.
- Кетчуп - 3-4 ст. л.
- Спеції
- Сіль
Приготувати м´ясний фарш: пропускаємо м´ясо через м´ясорубку з цибулею.
2 столові ложки рису замочити в гарячій воді на деякий час.
Додаємо у фарш, солимо і перчимо його. Добре перемішуємо.
розрізаємо кабачки ось такими діжечками. Виймаємо м´якоть.
М´якоть перетираємо з фаршем.
І наповнюємо фаршем наші кабачки, з верхівкою.
Робимо соус: змішуємо сметану, кетчуп, спеції з невеликою кількістю водички.
і заливаємо форму соусом, в якому будуть запікатися кабачки. Запікаємо в духовці близько 30 хвилин при температурі 180-200 градусів. За 3 хвилини до готовності посипаємо верхівки кабачків тертим сиром. Коли сир розплавиться можна насолоджуватися стравою. Смачного!.
Тутправильне харчування
Авокадо салат рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты пасхи из творога с фотоКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - пляцки рецепти фото. Мультиварка Philips.
Готовим со вкусом - рецепт домашнего печенья на смальце.
Салаты на зиму рецепты www.recepti.biz.ua
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Мастер шеф рецепты участниковКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто