Фарширована цибуля, запечена у беконі
- цибуля - 10 шт
- Перець солодкий жовтий - 3 шт
- Гриби (печериці) - 500 г
- Цукіні - 1-2 шт
- Зелень (будь-яка)
- Грудинка копчена (або бекон) - 1 упак.
- Сіль (за смаком)
- Огірок (для оформлення тарілки) - 1 шт
- Масло вершкове (для обсмажування овочів)
Закип´ятити воду в каструлі, як вода закипить, посолити і закинути туди цибулю.
Хвилини 2-3 помішувати.
Дістати цибулю, обсушити, обережно вийняти серединку, залишивши 3-4 шари зверху.
Нарізати і обсмажити на вершковому маслі сердцевину цибулини.
Дрібно нарізати гриби.
По черзі всі овочі обсмажувати на вершковому маслі.
Спочатку гриби .
Цукіні також нарізати дрібно і обсмажити .
Далі обсмажити перець на цій же сковорідці .
Всі обсмажені овочі змішати із зеленню.
Нафарширувати підготовлену цибулю.
Кожну цибулину обернути беконом і закріпити шпажкою.
Поставити в духовку при т 180 * С на 15 хв. або до рум´яної скоринки.
Оформити пластинками огірка і зеленню петрушки.
Смачного!.
Кексы в магазине Rozetka - кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Салат из копчёной Курицы recepti.biz.ua
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салаты с консервойКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Купить колбасу, цены: приготовление домашней мясной колбасы. Купить мясные продукты.