Фарширована печінка
- Печінка яловича (теляча) 1 кг
- Шпик (копчений) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Петрушка 4 ст.л.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сметана 0.5 скл.
- Сіль, перець
Печінку глибоко надрізати уздовж краю, щоб отрималася кишенька.
У сковороді на рослинній олії підсмажити дрібно порубаний шпик, порізану цибулю, сухарі, петрушку. Зняти з вогню, охолодити.
В окремій посудині збити яйце зі сметаною.
Змішати підсмажений шпик і яєчно-сметанну суміш.
Нафарширувати отриманою сумішшю печінку, викласти у форму для запікання, скропити олією. Випікати у духовці 20-25 хвилин. Потім печінку посолити, додати у форму трохи гарячої води і поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Порізану скибочками печінку можна подавати як закуску або з гарніром. В якості соусу для печінки підійде сметана із часником та зеленню.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет
recepti.biz.ua Овощной салат с Курицей и домашним сыром
Микроволновка рецепты приготовленияКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат рецепты фото тут
Очень вкусные кексы: рецепт шоколадного кекса на сметане. Купить сметану, цены.
Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты