Фарширована печінка

ЗАКУСКИ
737 Фарширована печінка
Фото - Фарширована печінка
інгредієнти:
  • Печінка яловича (теляча) 1 кг
  • Шпик (копчений) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Петрушка 4 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 2 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сметана 0.5 скл.
  • Сіль, перець

Фарширована печінку інгредієнти Печінку глибоко надрізати уздовж краю, щоб отрималася кишенька.

У сковороді на рослинній олії підсмажити дрібно порубаний шпик, порізану цибулю, сухарі, петрушку. Зняти з вогню, охолодити.

Фарширована печінку В окремій посудині збити яйце зі сметаною.

фото Фарширована печінку Змішати підсмажений шпик і яєчно-сметанну суміш.

Фарширована печінку Печінка яловича Нафарширувати отриманою сумішшю печінку, викласти у форму для запікання, скропити олією. Випікати у духовці 20-25 хвилин. Потім печінку посолити, додати у форму трохи гарячої води і поставити в духовку ще на 5 хвилин.

Порізану скибочками печінку можна подавати як закуску або з гарніром. В якості соусу для печінки підійде сметана із часником та зеленню.

Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет

recepti.biz.ua Овощной салат с Курицей и домашним сыром

Микроволновка рецепты приготовленияКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат рецепты фото тут

Очень вкусные кексы: рецепт шоколадного кекса на сметане. Купить сметану, цены.

Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter