Домашня шаурма
- Лаваш (тонкий)
- М´ясо куряче
- Капуста білоголова
- Морква
- Спеції (перець червоний і чорний, куркума)
- Цибуля ріпчаста
- Огірок (маринований або солоний)
- Помідор (червоні)
- Зелень (кріп)
- Сир твердий
- Майонез
- Оцет столовий
- Цукор-пісок
Курку посолити, поперчити і приправити куркумою.
Викласти на розігріту сковорідку і обсмажити до готовності.
Приготувати капустяний салат і приправити його оцтом і цукром (смак повинен вийти кисло-солодкий).
Великий тонкий лаваш нарізати на 4 частини.
На нього потрібно викласти попередньо подрібнену курку, зверху салат, далі порізані півкільцями помідори, далі порізану такими ж півкільцями цибулю, прикрасити дрібно посіченою зеленню (можна додати свіжих огірків).
Солоні або мариновані огірки дрібно порізати і змішати з майонезом і соусом, залити шаурму.
Загорнути і відправити шаурму в духовку хвилин на 5 або в мікрохвильову піч хвилин на 2-3, щоб сир розплавився.
recepti.biz.uaПраздничное агентство
рецепты приготовления в микроволновке
Рецепт торта медовика. Рецепт торт медовик крем.