Домашня печінкова ковбаска

ЗАКУСКИ
668 Домашня печінкова ковбаска
Фото - Домашня печінкова ковбаска
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Сало (свіже) 500 г
  • Борошно 2 скл.
  • Яйце 5 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець

Печінку ретельно звільнити від плівки. Нарізати на великі шматочки і перемолоти. Більшу частину сала перемолоти, а меншу - нарізати маленькими кубиками. Перемішати все, посолити, поперчити, можна спеції додати. Додати яйця, борошно і подрібнений часник. Перемішати. 

У пакет викласти половину ковбасного фаршу, видавити повітря із пакета і ретельно зав'язати на кінці. В інший пакет укласти вже зав'язаний. Зав'язати другий пакет. Повторити ще раз. З іншою половиною зробити те ж саме. Помістити у каструлю з водою і варити 2 години. Пару раз пакети перевернути.

ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Закупка рецепты - рецепти святкових закусок. Рецепт похудения в одной капсуле.

Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки рецепты с фото.

Приготовление салата мимоза. Салат мимоза с рисом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter