Домашня печінкова ковбаска
- Печінка яловича 500 г
- Сало (свіже) 500 г
- Борошно 2 скл.
- Яйце 5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець
Печінку ретельно звільнити від плівки. Нарізати на великі шматочки і перемолоти. Більшу частину сала перемолоти, а меншу - нарізати маленькими кубиками. Перемішати все, посолити, поперчити, можна спеції додати. Додати яйця, борошно і подрібнений часник. Перемішати.
У пакет викласти половину ковбасного фаршу, видавити повітря із пакета і ретельно зав'язати на кінці. В інший пакет укласти вже зав'язаний. Зав'язати другий пакет. Повторити ще раз. З іншою половиною зробити те ж саме. Помістити у каструлю з водою і варити 2 години. Пару раз пакети перевернути.
ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Закупка рецепты - рецепти святкових закусок. Рецепт похудения в одной капсуле.
Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки рецепты с фото.
Приготовление салата мимоза. Салат мимоза с рисом.