Домашня ковбаска
869
інгредієнти:
- Фарш курячий 500 г
- Печінка куряча 500 г
- Сало свиняче 500 г
- Яйце 4 шт.
- Крохмаль картопляний 4 ст.л.
- Крупа манна 4 ст.л.
- Сіль 1.5 ч.л.
- Перець чорний мелений 4 г
- Часник 4 зуб.
Перемолоти на м'ясорубці м'ясо, печінку, сало.
Можна сало нарізати дрібненькими кубиками.
Додати яйця, крохмаль, манку, сіль, перець, часник.
Добре все перемішати, щоб не було грудочок. Посолити і поперчити.
У поліетиленові пакети покласти печінково-м'ясну масу, загорнути ковбаскою, зав'язати із боків нитками.
Скласти ще в один пакет і зав'язати міцно ниткою.
Помістити у каструлю, залити водою.
Після закипання варити 1,5 години на повільному вогні.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепти до нового року.
Готовим со вкусом - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Готовим со вкусом - новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Показати коментарі