Домашня ковбаса зі свинини, птиці, печінки

ЗАКУСКИ
796 Домашня ковбаса зі свинини, птиці, печінки
Фото - Домашня ковбаса зі свинини, птиці, печінки
інгредієнти:
  • Свинина
  • Сало (свиняче)
  • Часник
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції

Свинину відокремити від кісток, прожилок, плівки. Нарізати на дрібні шматочки або прокрутити через м'ясорубку. Дрібно нарізати свиняче сало. Вичавити часник, посолити, поперчити. Начинка готова.

Кишки помити, розрізати по метру. Вивернути як панчоху навиворіт. Негострим ножем пошкрябати шар до тонкої шкірки. Потім ще раз добре промити.

На звичайну м'ясорубку закріпити насадку для ковбаси.

На кінець усіченого конуса надягнути як панчоху кишку. Знизу її зав'язати на вузол. Крутити м'ясорубку і заповнити кишку, перекручуючи потрібного розміру ковбаску.

Відварити у солоній воді, обсмажити у духовці до потрібного кольору.

Аналогічно робити із печінкою курки, індички, фаршем. Тільки до птиці додати власний жир. 

 

 

 

 

Рецепты Для Мультиварки - смачна кутя рецепт. Простые рецепты блюд.

Здеськонсервация овощей

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.

Салат с ананасом и Курицей и грибами тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter