Домашня ковбаса у хрусткому тісті

ЗАКУСКИ
1006 Домашня ковбаса у хрусткому тісті
Фото - Домашня ковбаса у хрусткому тісті
інгредієнти:
  • Ковбаса (домашня) 500 г
  • Тісто листкове 200 г
  • Яйце куряче

Домашня ковбаса в хрусткому тесті інгредієнти Ковбаску поставити у мікрохвильову піч на повну потужність на 10 хвилин. Можна відварити ковбасу протягом 20 хвилин.

Домашня ковбаса в хрусткому тесті Листкове тісто розкотити і порізати довгими смугами.

фото Домашня ковбаса в хрусткому тесті Обгорнути цими смугами остиглу ковбаску.

Домашня ковбаса в хрусткому тесті Ковбаса Змастити збитим яйцем тісто і запікати у духовці ще 20 хвилин при температурі 180°С.

Вийняти із духовки, прикрасити овочами і зеленню.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кофе гляссе.

Рецепты здоровой выпечки: торты без выпечки рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты рождествоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Торты без выпечки рецепты с фотоИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter