Домашня ковбаса у хрусткому тісті
1006
інгредієнти:
- Ковбаса (домашня) 500 г
- Тісто листкове 200 г
- Яйце куряче
Ковбаску поставити у мікрохвильову піч на повну потужність на 10 хвилин. Можна відварити ковбасу протягом 20 хвилин.
Листкове тісто розкотити і порізати довгими смугами.
Обгорнути цими смугами остиглу ковбаску.
Змастити збитим яйцем тісто і запікати у духовці ще 20 хвилин при температурі 180°С.
Вийняти із духовки, прикрасити овочами і зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кофе гляссе.
Рецепты здоровой выпечки: торты без выпечки рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты рождествоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Торты без выпечки рецепты с фотоИзготовление тортов на заказ
Показати коментарі