Домашня ковбаса (куряча)
877
інгредієнти:
- Стегно куряче 2 кг
- Часник 7 зуб.
- Гірчиця (зерна) 1 упак.
- Сіль
- Перець
- Кишка 4 шт.
- Карі
Зі стегенець обрізати м'ясо. Окремо зняти жир і шкірку.
Перекрутити жир зі стегенець. М'ясо перекрутити через велику решітку. Додати подрібнений часник, сіль, перець, карі, гірчицю. Залишити маринуватися на кілька годин. Гарно вимішати.
Підготовлені кишки начинити фаршем за допомогою спеціальної насадки. Зав'язати кінці і укласти на деко.
Поставити у розігріту духовку хвилин на 15. Дістати і злегка проколоти ковбаски голкою (щоб не лопнули).
Довести до рум'яності.
Охолодити і викласти на тарілку.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Показати коментарі