Домашня ковбаса (куряча)

ЗАКУСКИ
882 Домашня ковбаса (куряча)
Фото - Домашня ковбаса (куряча)
інгредієнти:
  • Стегно куряче 2 кг
  • Часник 7 зуб.
  • Гірчиця (зерна) 1 упак.
  • Сіль
  • Перець
  • Кишка 4 шт.
  • Карі

Домашня ковбаса (куряча) інгредієнти Зі стегенець обрізати м'ясо. Окремо зняти жир і шкірку.

Домашня ковбаса (куряча)

фото Домашня ковбаса (куряча) Перекрутити жир зі стегенець. М'ясо перекрутити через велику решітку. Додати подрібнений часник, сіль, перець, карі, гірчицю. Залишити маринуватися на кілька годин. Гарно вимішати.

Домашня ковбаса (куряча) Куряче м'ясо Підготовлені кишки начинити фаршем за допомогою спеціальної насадки. Зав'язати кінці і укласти на деко.

Домашня ковбаса (куряча) Часник Поставити у розігріту духовку хвилин на 15. Дістати і злегка проколоти ковбаски голкою (щоб не лопнули).

Домашня ковбаса (куряча) Гірчиця Довести до рум'яності.

Домашня ковбаса (куряча) Сіль Охолодити і викласти на тарілку.

 

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter