Домашній гамбургер
- Яловичина
- Маринад
- Салат (листя)
- Помідор
- Сир
- Цибуля ріпчаста
- Майонез
- Гірчиця
- Кетчуп
- Булка для гамбургерів
Яловичину порізати на пластини товщиною близько 1 см і замаринувати на 30 хвилин. Шматочки яловичини потрібно обсмажити протягом 5-7 хвилин.
Розрізати булку для гамбургера навпіл і покласти на нижню частину булки лист салату, шматочок яловичини, змастити яловичину гірчицею, покласти півкільця цибулі, пластинку помідора, шматок сиру, змастити майонезом і кетчупом, зверху покласти лист салату. Накрити другою половинкою булки для гамбургера.
Рецепты Для Мультиварки - бите скло десерт рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Торт Наполеон классический - рецепты тортов без выпечки. Рецепты выпечки.
Кулинарный сайт скачать фильм рататуй http://recepti.biz.ua
Простые рецепты вкусных салатов - мимоза салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter