Домашні курячі шашлички на шпажках
- Грудка куряча 500 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Аджика 1 ч.л.
- Олія рослинна
З'єднати оливкову олію, соєвий соус і аджику.
Гарно перемішати.
Куряче філе помити, обсушити на серветці, нарізати шматочками (побільше).
Залити філе маринадом, накрити кришкою, залишити маринуватися на кілька годин (краще на ніч).
Нанизати замариноване філе на шпажки (дерев'яні).
Розігріти велику плоску сковорідку з олією, на сильному вогні обсмажити шашлички до золотистої скоринки з усіх сторін.
Можна обсмажити при закритій кришці, але на сильному вогні.
Шоколадный пудинг фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Дамский салат рецепт каперсыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Украшения для торта из кремаукрашения для торта из крема
Рецепты вторых блюд - рецепти блюд з мяса. Рецепты приготовления блюд.