"Дикі" шашлички

ЗАКУСКИ
754 "Дикі" шашлички
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо (дикої кози) 400 г
  • Маринад (для м´яса kamis, або приправа для м´яса) 1 упак.

Вимочити м'ясо в холодній воді протягом 6 годин, змінюючи кожні півгодини воду. Потім нарізати м'ясо на маленькі шматочки і нанизати їх на зубочистки. Потім заправити все маринадом і витримати протягом 6 годин, потім запікати в духовці при 200 градусах протягом 20 хвилин.

Фетучини в домашних условиях: песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.

Сайт электронной кулинарной книги. Кулинарные сайты с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter