Чаклуни з грибами
- Картопля - 6 шт
- Борошно пшеничне - 1 ст. л.
- Олія
Сиру картоплю натріть на дрібній тертці, відіжміть.
Що залишився після віджимання сік разом з крохмалем залиште на кілька хвилин, поки крохмаль не осяде, потім рідину злийте. Крохмаль перемішайте з картопляною масою, посолити і поперчити її на смак.
З приготовленої картопляної маси сформуйте коржі, в центр кожного покладіть трохи фаршу, краї з´єднаєте, надаючи виробам форму кульки. .
Запаніруйте чаклуни в борошні, обсмажити на маслі до утворення рум´яної скоринки, потім перекладіть в жаровню або на деко, залийте грибним відваром і запікайте в духовці 30 -40 хвилин.
Для фаршу гриби замочіть в холодній воді, потім відваріть в тій же воді. .
Відвар процідіть.
Гриби промийте, дрібно порубаєте, обсмажте на маслі, з´єднайте з нашаткованою і обсмаженою цибулею, посоліть, поперчіть. От і все !. !. !. !. !. Приємного апетиту !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !. !.
Очень вкусные салаты - салат коктейль рецепты с фото.
Рождественская выпечка рецепты http://recepti.biz.ua
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты блюд из рыбы.
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой recepti.biz.ua
Черничная Liqberry - черничное варенье. Купить Варенье.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как правильно приготовить соус бешамель.