Буженина у винно-гранатовому маринаді
- Свинина (шия) 2.5 кг
- Вино біле сухе 200 мл
- Соус (гранатовий) 6 ст.л.
- Мускатний горіх 1 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Коріандр (мелений) 2 ст.л.
- Сіль 1.5 ст.л.
- Перець чорний мелений 0.5 ч.л.
Шийку помити й обсушити серветкою.
Приготувати маринад.
У біле сухе вино додати гранатовий соус, мускатний горіх, мелений коріандр, подрібнений часник, сіль і перець.
Розмішати добре.
М'ясо укласти у зручну посудину, залити маринадом і залишити маринуватися на добу у прохолодному місці, при цьому періодично перевертаючи його.
Через добу м'ясо викласти разом із маринадом у пакет або рукав для запікання, зав'язати пакет, викласти у форму для запікання і поставити у духовку приблизно години на 1,5-2 при температурі 200 градусів.
Потім пакет акуратно розрізати, відкрити м'ясо і запікати ще (хвилин 20 до рум'яної скоринки).
Коли пакет відкрити, проткнути м'ясо ножем, якщо випливає прозорий сік, то м'ясо готове.
Рецепты для пекарни - рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт пончики с чеснокомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: холодные закуски рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт салата с языкаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Приготовление йогурта в термосеПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами. Готовим со вкусом.
Готовим со вкусом: сайт кулинарный.