Буженина у винно-гранатовому маринаді

ЗАКУСКИ
703 Буженина у винно-гранатовому маринаді
Фото - Буженина у винно-гранатовому маринаді
інгредієнти:
  • Свинина (шия) 2.5 кг
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Соус (гранатовий) 6 ст.л.
  • Мускатний горіх 1 ч.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Коріандр (мелений) 2 ст.л.
  • Сіль 1.5 ст.л.
  • Перець чорний мелений 0.5 ч.л.

Буженина у винно-гранатовому маринаді інгредієнти

Буженина у винно-гранатовому маринаді

фото Буженина у винно-гранатовому маринаді

Буженина у винно-гранатовому маринаді Свинина Шийку помити й обсушити серветкою.

Приготувати маринад.

У біле сухе вино додати гранатовий соус, мускатний горіх, мелений коріандр, подрібнений часник, сіль і перець.

Розмішати добре.

М'ясо укласти у зручну посудину, залити маринадом і залишити маринуватися на добу у прохолодному місці, при цьому періодично перевертаючи його.

Через добу м'ясо викласти разом із маринадом у пакет або рукав для запікання, зав'язати пакет, викласти у форму для запікання і поставити у духовку приблизно години на 1,5-2 при температурі 200 градусів.

Потім пакет акуратно розрізати, відкрити м'ясо і запікати ще (хвилин 20 до рум'яної скоринки).

Буженина у винно-гранатовому маринаді Вино біле сухе

Коли пакет відкрити, проткнути м'ясо ножем, якщо випливає прозорий сік, то м'ясо готове.

Рецепты для пекарни - рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.

Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепт пончики с чеснокомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: холодные закуски рецепты. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепт салата с языкаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Приготовление йогурта в термосеПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами. Готовим со вкусом.

Готовим со вкусом: сайт кулинарный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter