Буженина у медовому соусі
	
					842				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Свинина (філе) 1 кг
- Часник 8 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна

 Натерти м'ясо сіллю, перцем. Нарізати часник. Нашпигувати м'ясо, роблячи хрестоподібні розрізи гострим ножем.
 Натерти м'ясо сіллю, перцем. Нарізати часник. Нашпигувати м'ясо, роблячи хрестоподібні розрізи гострим ножем.
 Полити м'ясо соєвим соусом, натерти медом.
 Полити м'ясо соєвим соусом, натерти медом.
 Залишити маринуватися на 1 годину. Форму для запікання змастити олією і укласти на неї м'ясо.
 Залишити маринуватися на 1 годину. Форму для запікання змастити олією і укласти на неї м'ясо.
Поставити м'ясо на 1 годину у духовку при температурі 220 градусів, періодично поливаючи його соком, що виділиться.

Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка.
http://recepti.biz.ua рецепты французской кухни запеченый сыр
Крем из сгущенного молока без маслаЭфирные масла, кремы
Адреса сайтов с кулинарными рецептами. Googl кулинарные рецепты сайт.
			Показати коментарі		
	
