Буженина у медовому соусі
723
інгредієнти:
- Свинина (філе) 1 кг
- Часник 8 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Натерти м'ясо сіллю, перцем. Нарізати часник. Нашпигувати м'ясо, роблячи хрестоподібні розрізи гострим ножем.
Полити м'ясо соєвим соусом, натерти медом.
Залишити маринуватися на 1 годину. Форму для запікання змастити олією і укласти на неї м'ясо.
Поставити м'ясо на 1 годину у духовку при температурі 220 градусів, періодично поливаючи його соком, що виділиться.
Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка.
http://recepti.biz.ua рецепты французской кухни запеченый сыр
Крем из сгущенного молока без маслаЭфирные масла, кремы
Адреса сайтов с кулинарными рецептами. Googl кулинарные рецепты сайт.
Показати коментарі