Буженина "Свердловська"
693
інгредієнти:
- Свинина (окіст) 800 г
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Спеції
Часник і моркву нарізати великою соломкою.
Нашпигувати м'ясо морквою і часником.
Посолити, посипати спеціями.
Загорнути у 2 шари фольги як можна щільніше.
У каструлю налити воду (2 см від дна). Укласти шпажки (вишневі гілки) так, щоб м'ясо не дотикалося дна. У воду покласти перець горошком, лавровий лист і ягоди барбарису.
Укласти м'ясо і поставити при 200 градусах у духовку на 1-1,5 години.
Дістати з духовки, розрізати фольгу.
Порізати упоперек волокон.
Рецепты приготовления блюд - легкие супы рецепты с фото.
Как приготовить пирог из тыквы видеокак приготовить пирог из тыквы
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Показати коментарі