Буженина "Свердловська"

ЗАКУСКИ
633 Буженина "Свердловська"
Фото - Буженина
інгредієнти:
  • Свинина (окіст) 800 г
  • Морква 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Спеції

Буженина

Буженина Часник і моркву нарізати великою соломкою.

фото Буженина Нашпигувати м'ясо морквою і часником.

Буженина Посолити, посипати спеціями.

Буженина Загорнути у 2 шари фольги як можна щільніше.

Буженина У каструлю налити воду (2 см від дна). Укласти шпажки (вишневі гілки) так, щоб м'ясо не дотикалося дна. У воду покласти перець горошком, лавровий лист і ягоди барбарису.

Буженина Укласти м'ясо і поставити при 200 градусах у духовку на 1-1,5 години.

Буженина Дістати з духовки, розрізати фольгу.

Буженина Порізати упоперек волокон.

Рецепты приготовления блюд - легкие супы рецепты с фото.

Как приготовить пирог из тыквы видеокак приготовить пирог из тыквы

мимоза салат яблоко

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter