Буженина по-домашньому
717
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Капуста цвітна 200 г
- Сирок плавлений 1 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
Шматок свинини розрізати уздовж, але недорізати до кінця. Зверху зробити невеликі насічки.
Цвітну капусту відварити, перемолоти блендером (дати охолонути), змішати із плавленим сирком, яйцем і зеленню (зелень перемолоти у блендері).
Викласти суміш із цвітної капусти в отриману "кишеньку".
Загорнути у фольгу і при температурі 180°С запікати приблизно 2 години.
Дістати, остудити.
Нарізати на шматочки.
Кулинарные рецепты первые блюдаОколо 2000 рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепт говяжьи языки с соусом из хрена recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.
ТутПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Показати коментарі