Буженина по-домашньому

ЗАКУСКИ
569 Буженина по-домашньому
Фото - Буженина по-домашньому
інгредієнти:
  • Свинина (окіст) 2 кг
  • Часник 2 зуб.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Розстелити на столі фольгу і покласти на неї м'ясо.

Потім тонкими кільцями нарізати часник, за допомогою ножа зробити у м'ясі надрізи і нашпигувати буженину часником. 

Змішати майонез із гірчицею і натерти рівномірно окіст, також можна посипати чорним меленим перцем і сіллю. Щільно фольгою загорнути м'ясо і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати 2,5 години.

За 15 хвилин до закінчення відкрити фольгу.

М'ясо обвітриться, обсмажиться і буде золотистого кольору.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты греческой кухни с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter