Буженина по-домашньому
569
інгредієнти:
- Свинина (окіст) 2 кг
- Часник 2 зуб.
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Розстелити на столі фольгу і покласти на неї м'ясо.
Потім тонкими кільцями нарізати часник, за допомогою ножа зробити у м'ясі надрізи і нашпигувати буженину часником.
Змішати майонез із гірчицею і натерти рівномірно окіст, також можна посипати чорним меленим перцем і сіллю. Щільно фольгою загорнути м'ясо і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати 2,5 години.
За 15 хвилин до закінчення відкрити фольгу.
М'ясо обвітриться, обсмажиться і буде золотистого кольору.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты греческой кухни с фото.
Показати коментарі