Буженина із яловичини із чорносливом
- Лавровий лист 10 шт.
- Сіль 4 ч.л.
- Приправа (перець чорний, запашний, червоний, хмелі-сунелі, сухий кріп) 2 ст.л.
- Яловичина (вирізка) 600 г
- Чорнослив (копчений) 15 шт.
- Вино червоне (сухе, десертне) 6 ст.л.
Викласти яловичу вирізку цілим шматком на фольгу, розкладену на деко.
Посолити з усіх сторін, приправити.
Широким ножем зробити рівномірно по всьому шматку глибокі широкі надрізи наскрізь уздовж волокон для чорносливу.
Нашпигувати яловичину чорносливом, засовуючи сливи у середину глибше.
Полити яловичину вином із ложки по всій площі.
Лавровий лист поламати і викласти вінком навколо шматка м'яса.
М'ясо накрити фольгою, приминаючи її як можна близько до шматка, зробити на поверхні проколи (тільки зверху) для можливості виходу пари.
Поставити у духовку на 2 години при 200 градусах.
Рецепты консервация овощей. Консервация овощи.
Готовим со вкусом - первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.
recepti.biz.uaсалати з сардиною
Рецепты для хлебопечки, вкусно - карп рецепты приготовления с фото.
Мини печенье барни ценаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Закрытый пирог со шпинатом и грибами.