Буженина із яловичини із чорносливом

ЗАКУСКИ
676 Буженина із яловичини із чорносливом
Фото - Буженина із яловичини із чорносливом
інгредієнти:
  • Лавровий лист 10 шт.
  • Сіль 4 ч.л.
  • Приправа (перець чорний, запашний, червоний, хмелі-сунелі, сухий кріп) 2 ст.л.
  • Яловичина (вирізка) 600 г
  • Чорнослив (копчений) 15 шт.
  • Вино червоне (сухе, десертне) 6 ст.л.

Буженина з яловичини з чорносливом інгредієнти Викласти яловичу вирізку цілим шматком на фольгу, розкладену на деко.

Посолити з усіх сторін, приправити.

Широким ножем зробити рівномірно по всьому шматку глибокі широкі надрізи наскрізь уздовж волокон для чорносливу.

Нашпигувати яловичину чорносливом, засовуючи сливи у середину глибше.

Буженина з яловичини з чорносливом Полити яловичину вином із ложки по всій площі.

фото Буженина з яловичини з чорносливом Лавровий лист поламати і викласти вінком навколо шматка м'яса.

М'ясо накрити фольгою, приминаючи її як можна близько до шматка, зробити на поверхні проколи (тільки зверху) для можливості виходу пари.

Поставити у духовку на 2 години при 200 градусах.


Рецепты консервация овощей. Консервация овощи.

салат з твердим сиром

Готовим со вкусом - первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.

recepti.biz.uaсалати з сардиною

Рецепты для хлебопечки, вкусно - карп рецепты приготовления с фото.

Мини печенье барни ценаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Закрытый пирог со шпинатом и грибами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter