Буженина із лісовими грибами
- Свинина (м´якоть) 1.2 кг
- Гриби (лісові) 1 кг
- Помідор 6 шт.
- Бeкон (копчений)
- Кмин (сушений)
- Петрушка (сушена)
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Цілий шматок свинини натерти сіллю і перцем, зробити надрізи-кишені у середині, посолити і поперчити.
Посипати кмином.
Гриби обсмажити на олії, посолити, поперчити і додати петрушку. Рідину від грибів зцідити.
М'ясо начинити грибами. Трохи грибів залишити для підливи.
Зав'язати міцною ниткою.
Обсмажити м'ясо цілим шматком на олії.
Викласти обсмажене м'ясо у форму для запікання, додати у форму грибний бульйон, помідори і гриби. М'ясо покрити беконом.
Запікати у духовці близько 1,5 години, періодично поливаючи м'ясо грибним бульйоном.
Нитки обрізати, а м'ясо розрізати порційними шматками. Подавати із солоними/маринованими огірками та помідорами.
Купить мицелий: салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.
Мультиварки для выпечки: праздничные рецепты новогодние рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю. Рецепты для ужина.
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.