Буженина (без духовки)
- Свинина
- Часник
- Морква
- Сіль
- Перець чорний
Шматок м’яса із невеликою кількістю жиру натерти сіллю і перцем з обох сторін.
Нашпигувати часником та морквою з одного боку.
Згорнути у рулет.
Туго обв'язати з усіх боків товстою ниткою.
Покласти у качатницю (можна у чавунну каструлю), налити холодну воду (можна трохи підсолити), щоб закривала м'ясо до половини.
Поставити на вогонь і довести до кипіння, перевернути м'ясо іншим боком (цю процедуру можна повторювати у подальшому процесі варіння) і накрити кришкою, зробивши вогонь мінімальним, щоб ледве кипіла вода і варити 90 хвилин.
Якщо після 1,5 годин вода не википить - зробити вогонь сильніше, щоб вода випарувалася і залишився лише витоплений жир, у якому м'ясо обсмажити з усіх боків.
Охолодити і лише потім зняти нитки і нарізати у холодному вигляді.
Рецепты приготовления шубыКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки