Буженина
- Свинина (яловичина)
- Сіль
- Перець
- Часник 7 зуб.
Шматок м'яса посипати сіллю і перцем з усіх сторін, а також покрити по можливості все м'ясо нарізаним на тонкі пластинки часником. Загорнути у фольгу і дати постояти хвилин 40, щоб просочилося спеціями. Покласти м'ясо у фользі на деко і поставити в гарячу духовку з температурою 180 градусів приблизно на 1 годину. Потім фольгу надірвати зверху, тільки дуже обережно, щоб не обпектися і поставити знову в духовку, але періодично поливати м'ясо утвореним у фользі соком для появи апетитної скоринки. Тримати м'ясо в духовці ще близько години.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепти торти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд.
www.recepti.biz.ua кулинарный поединок официальный сайт
Готовим со вкусом: рецепты салатов с языком с фото.
Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Доставка готовой еды на неделю - печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.
Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт.