Буженина
- Свинина (плече зі шкірою і жиром) 1.5 кг
- Часник
- Перець чорний мелений 1 ч.л.
- Перець червоний мелений солодкий 1 ч.л.
- Сіль
- Спеції
- Соус соєвий 5 ст.л.
- Мед 3 ст.л.
- Сік лимона
- Лавровий лист 3 шт.
М'ясо помити, ошпарити.
Часник нарізати "кілочками" і змішати із сіллю та спеціями, лавровий лист покришити руками на маленькі шматочки.
Нашпигувати товсту частину вирізки, складаючи у кожну дірочку по шматочку часника та лаврового листка. Усе що залишиться, розкласти на тонкій м'ясній частині.
Загорнути м'ясо так, щоб вся шкіра була зовні, підрізати, якщо потрібно і перев'язати мотузкою.
Сильно нагріти духовку, градусів до 220 і приготувати глазур: змішати соєвий соус із медом і накапати лимонний сік.
Змастити глазур'ю м'ясо (залишити трохи на потім) і відправити у духовку. Воно має посидіти там, доки шкіра не почне "хрустіти". Тоді потрібно ще раз змастити залишеною глазур'ю.
Відправити назад у духовку і тримати доки шкірка не стане хрусткою, жир майже розчиниться, а м'ясо буде готове (півгодини).
Дістати, остудити трохи, нарізати скибочками і подати із кислою капустою.
http://recepti.biz.ua рецепты салат язык
Салат с Белыми грибами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить грибы: салат с свежими шампиньонами. Мицелий грибов шампиньонов купить.