Буженина

ЗАКУСКИ
645 Буженина
Фото - Буженина
інгредієнти:
  • Свинина (плече зі шкірою і жиром) 1.5 кг
  • Часник
  • Перець чорний мелений 1 ч.л.
  • Перець червоний мелений солодкий 1 ч.л.
  • Сіль
  • Спеції
  • Соус соєвий 5 ст.л.
  • Мед 3 ст.л.
  • Сік лимона
  • Лавровий лист 3 шт.

Буженина М'ясо помити, ошпарити.

Буженина Часник нарізати "кілочками" і змішати із сіллю та спеціями, лавровий лист покришити руками на маленькі шматочки.

фото Буженина Нашпигувати товсту частину вирізки, складаючи у кожну дірочку по шматочку часника та лаврового листка. Усе що залишиться, розкласти на тонкій м'ясній частині.

Загорнути м'ясо так, щоб вся шкіра була зовні, підрізати, якщо потрібно і перев'язати мотузкою.

Буженина Сильно нагріти духовку, градусів до 220 і приготувати глазур: змішати соєвий соус із медом і накапати лимонний сік.

Буженина Змастити глазур'ю м'ясо (залишити трохи на потім) і відправити у духовку. Воно має посидіти там, доки шкіра не почне "хрустіти". Тоді потрібно ще раз змастити залишеною глазур'ю.

Буженина Відправити назад у духовку і тримати доки шкірка не стане хрусткою, жир майже розчиниться, а м'ясо буде готове (півгодини).

Дістати, остудити трохи, нарізати скибочками і подати із кислою капустою.

 

http://recepti.biz.ua рецепты салат язык

Салат с Белыми грибами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Купить грибы: салат с свежими шампиньонами. Мицелий грибов шампиньонов купить.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter