Буженина
- Свинина 2.5 кг
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний
- Соус (Теріякі)
- Гірчиця
- Шавлія
- Коріандр (зерна)
- Часник
- Імбир
- Паприка
Шматок грудки зі шкірою помити й обсушити.
Нашпигувати часником, лавровим листом, натерти крупною сіллю.
Приготувати маринад.
Обмазати м'ясо маринадом із двох сторін.
Накрити харчовою плівкою (або іншим способом).
Відправити у холодильник на ніч (мінімум на 4 години).
Овочі почистити і покласти вниз на деко.
Зверху м'ясо.
Накрити фольгою, але не щільно.
Поставити у розігріту до 230 градусів духовку на 25-30 хвилин, потім зменшити температуру до 190-180 градусів, і ще пекти півтори години (залежно від величини шматка м'яса).
Фольгу відкрити і запекти до потрібного кольору з обох сторін.
www.recepti.biz.ua рецепт говяжьи языки с соусом из хрена
Кофейный кекс рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Праздничные блюда рецепт. Рецепты блюд праздничного стола с фото.
Рецепты торт медовик. Рецепт торта медовик или баня.