Буженина

ЗАКУСКИ
639 Буженина
Фото - Буженина
інгредієнти:
  • Свинина 1.5 кг
  • Морква 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль

По всьому шматку свинини зробити глибокі прорізи ножем. Моркву і часник очистити і порізати на брусочки. У кожен проріз покласти по шматочку моркви і часнику, з усіх сторін присолити і посипати спеціями для свинини, обмазати гірчицею і залишити на 30 хвилин. Фольгу скласти удвічі, покласти підготовлене м'ясо і ретельно загорнути. Покласти на деко і запікати при 180 градусах 2 години, розкрити фольгу, підвищити температуру до 200 градусів і зарум'янити м'ясо.

Здесьрецепти до нового року

Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы recepti.biz.ua

Самые легкие блюда из картофеляМеждународная ассоциация легкой атлетики

Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты и советы

Купить кульки оптом украинакульки

Рецепты из редькиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Салаты из яблок и моркови рецептыПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Маковый торт от юлии высоцкой видеоИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter