Буряковий рулет
- Буряк (варений) 225 г
- Кмин (мелений) 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 25 г
- Цибуля ріпчаста (натерта) 2 ч.л.
- Яйце (білки відокремити від жовтків) 4 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Сметана (вершки жирні) 150 мл
- Оцет (винний) 2 ч.л.
- Гірчиця (порошок)
- Цукор 1 ч.л.
- Петрушка (свіжа) 3 ст.л.
- Кріп (свіжий) 2 ст.л.
- Хрін (тертий) 3 ст.л.
Форму для рулету викласти пергаментним папером, злегка змастити олією.
Попередньо розігріти духовку до 190 градусів.
Буряк очистити, нарізати за допомогою міксера і розтерти в пюре.
Додати кмин, вершкове масло, цибулю і яєчні жовтки. Посолити, поперчити. Добре перемішати.
Готове бурякове пюре перекласти у велику миску.
Яєчні білки збити в пишну піну. Обережно ввести їх у бурякове пюре.
Бурякову суміш перекласти пластом у форму для рулету і запікати в духовці протягом 15 хвилин.
Пюре готове, коли при дотику воно відчувається густим і трохи затверділим.
На дротовому підносі (грати від духовки) розкласти чистий кухонний рушник. Перевернувши форму, обережно вивалити буряковий пласт на рушник і видалити пергаментний папір акуратно, здираючи його тонкими смужками.
Начинка для рулету.
Сметану або вершки (потрібно взяти жирні, щоб гарно їх збити, інакше начинка буде рідкою і може витекти з рулету) збити в досить пишну піну, потім додати оцет, гірчицю, цукор, петрушку, кріп і хрін. Все перемішати.
Перекласти цю суміш на буряковий пласт. Скачати рулет, піднімаючи рушник за край, і дати йому охолонути до кімнатної температури.
Рецепт торта из тыквыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Готовим со вкусом - праздничные рецепты новогодние рецепты. Торт В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня
Черничное варенье от поносаПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Рецепт торт медовик мишка http://recepti.biz.ua
recepti.biz Производство майонеза. Производство майонеза, масла