Бурякова ікра з аджикою
- Сир
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цукор
- Олія рослинна 50 мл
- Аджика 200 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Водa 100 мл
- Хмелі-сунелі
- Петрушкa 1 пуч.
Сирі овочі (буряк, морква, цибуля) почистити, цибулю порізати кубиками, моркву і буряк натерти на тертці.
Олію розігріти у сковороді і обсмажити цибулю з морквою, у кінці обсмажування додати цукор, перемішати і підрум'янити цибулю, додати аджику, томатну пасту і перемішати, прикрутити газ і тушкувати на середньому вогні хвилин 5-7.
Додати подрібнений буряк, сіль, трохи води, перемішати, накрити кришкою і тушкувати хвилин 15.
Додати петрушку, перемішати.
Всипати хмелі-сунелі, гарно перемішати, ще зменшити вогонь і довести ікру до готовності, періодично помішуючи.
Вышиванки Ручной Машинной Вышивки: торт вышиванка рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
recepti.biz Рецепты постных блюд. История возникновения постов
Рецепты потрясающих салатов: буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.
Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки. Низкокалорийный торт без выпечки.
Маковый пирог маковый торт рецепт. Маковый торт рецептура.