Буряк маринований "Новинка"

ЗАКУСКИ
2251 Буряк маринований "Новинка"
Фото - Буряк маринований
інгредієнти:
  • Буряк 2 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Оцет (9%) 100 мл
  • Перець чорний (горошком) 0.5 ч.л.
  • Вода (холодна) 1.5 скл.
  • Хрін (консервований) 0.5 ч.л.

Буряк маринована Відварити буряк до готовності, остудити і очистити.

Буряк маринована Нарізати кружечками.

фото Буряк маринована У каструлю покласти сіль, перець, лавровий лист, залити водою і довести до кипіння. Варити протягом пари хвилин, влити оцет. Знову довести до кипіння, зняти з вогню, охолодити. Залити буряк маринадом і залишити на ніч маринуватися.

Буряк маринована Подавати як закуску або як гарнір. 

 

ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты для ужина - смачна вечеря рецепти. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Духовые шкафы - рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Рецепты блюда индийской кухни. Книга рецепты индийской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter