Буряк маринований "Новинка"
2296
інгредієнти:
- Буряк 2 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Оцет (9%) 100 мл
- Перець чорний (горошком) 0.5 ч.л.
- Вода (холодна) 1.5 скл.
- Хрін (консервований) 0.5 ч.л.
Відварити буряк до готовності, остудити і очистити.
Нарізати кружечками.
У каструлю покласти сіль, перець, лавровий лист, залити водою і довести до кипіння. Варити протягом пари хвилин, влити оцет. Знову довести до кипіння, зняти з вогню, охолодити. Залити буряк маринадом і залишити на ніч маринуватися.
Подавати як закуску або як гарнір.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты для ужина - смачна вечеря рецепти. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Духовые шкафы - рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты блюда индийской кухни. Книга рецепты индийской кухни.
Показати коментарі