Буріто

ЗАКУСКИ
759 Буріто
Фото - Буріто
інгредієнти:
  • Помідор 3 шт.
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Сметанa 50 г
  • Майонез 50 г
  • Гірчиця діжонська 1 ст.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Зира 2 ч.л.
  • Фарш свинний 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Свинний антрекот 4 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Лайм 1 шт.
  • Кінза 0.5 скл.
  • Лаваш вірменський 3 шт.
  • Сир Чеддер 300 г

Салса. Дрібно нарізати помідори, ще дрібніше маленьку цибулину (шалот), і зовсім дрібно свіжий чилі. Акуратно змішати це з ложкою лаймового соку, дрібкою солі і мексиканського орегано. Відставити. 

Айола. Змішати навпіл 50 г густої сметани і майонезу, додати 1 л. діжонської гірчиці і зубчик часнику. Ретельно перемішати й відставити.

Пропустити 200 г свинного фаршу із нарубаною цибулею і часником через блендер. Змішати із 1 ч. л. кмину і пюре з одного середнього помідора. Викласти на розігріту сковороду і тримати на вогні доки зайва рідина не випарується. Для регулювання консистенції сметани можна додати 0,5 ч. л. кукурудзяного борошна.

Замаринувати cвинний антрекот у суміші 1 ст. л. оливкової олії, соку одного лайма, пари зубчиків розчавленого часнику, пригорщі кінзи і 1 ч. л. кмину. Вийняти через годину із маринаду - м'ясо стане матовим - струсити залишки часнику і спецій, обсмажити на грилі. Нарізати тонкими смужками.

Покласти на теплий лаваш фарш, зверху тертий чеддер. Загорнути, і з боку сиру прогріти на сухій сковорідці пару хвилин на середньому вогні.

На інший покласти м'ясо, поверх нього салсу, загорнути. Те й інше обмочити в айолі. 

 

 

 

Рецепты салатов на любой вкус - салаты из жареных грибов.

Рецепты пирогов и пирожков с фото: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.

Салат з омлетом шинкоюРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter