Буріто
- Помідор 3 шт.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Сметанa 50 г
- Майонез 50 г
- Гірчиця діжонська 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Зира 2 ч.л.
- Фарш свинний 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Свинний антрекот 4 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Лайм 1 шт.
- Кінза 0.5 скл.
- Лаваш вірменський 3 шт.
- Сир Чеддер 300 г
Салса. Дрібно нарізати помідори, ще дрібніше маленьку цибулину (шалот), і зовсім дрібно свіжий чилі. Акуратно змішати це з ложкою лаймового соку, дрібкою солі і мексиканського орегано. Відставити.
Айола. Змішати навпіл 50 г густої сметани і майонезу, додати 1 л. діжонської гірчиці і зубчик часнику. Ретельно перемішати й відставити.
Пропустити 200 г свинного фаршу із нарубаною цибулею і часником через блендер. Змішати із 1 ч. л. кмину і пюре з одного середнього помідора. Викласти на розігріту сковороду і тримати на вогні доки зайва рідина не випарується. Для регулювання консистенції сметани можна додати 0,5 ч. л. кукурудзяного борошна.
Замаринувати cвинний антрекот у суміші 1 ст. л. оливкової олії, соку одного лайма, пари зубчиків розчавленого часнику, пригорщі кінзи і 1 ч. л. кмину. Вийняти через годину із маринаду - м'ясо стане матовим - струсити залишки часнику і спецій, обсмажити на грилі. Нарізати тонкими смужками.
Покласти на теплий лаваш фарш, зверху тертий чеддер. Загорнути, і з боку сиру прогріти на сухій сковорідці пару хвилин на середньому вогні.
На інший покласти м'ясо, поверх нього салсу, загорнути. Те й інше обмочити в айолі.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты из жареных грибов.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Салат з омлетом шинкоюРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.