Біг-шашлик
- М´ясо (свинина) 1.5 кг
- Цибуля (велика) 2 шт.
- Томат (терті помідори) 0.5 л
- Мінеральна вода 250 мл
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль
- Перець червоний, чорний
- Мускатний горіх
- Коріандр
- Часник 4 зуб.
Маринад.
У сковороду налити трохи олії, далі томат, кип'ятити хвилин 10-15, зняти з вогню, додати подрібнені цибулю і часник, усі спеції, лимонний сік, мінеральну воду.
Перемішати і залити маринадом м'ясо. Маринувати годин шість, можна на ніч, і поставити в холодильник.
Потім витягнути м'ясо з маринаду, зняти з філе його залишки і укласти на решітку.
Над вугіллям випікати один бік - 4 хвилини, другий - 4 хвилини, перевернути на перший бік щe на 3 хвилини і так само на другий. Зняти з вогню, помістити на тарілку і розрізати м'ясо уже на столі.
Маринад повернути у сковороду, прокип’ятити щe 10 хвилин, додати петрушку і готовий соус до шашлику.
Посуда Эксперт: кулинарные рецепты с фотографиями.
Искусство приготовления канапе. Набор для приготовления канапе.
фото-рецепты украшения праздничных блюд
www.recepti.biz.ua фотографии блюд Украинской кухни