Башточки з овочів із сиром
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 5 шт.
- Перець болгарський 4 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез 2 ст.л.
- Рослинна олія
Баклажани нарізати кружечками, посипати сіллю, дати постояти 30 хвилин, щоб виступив сік. Промити їх холодною водою, можна віджати. Помідори нарізати кружечками, перець кільцями. Сир натерти на крупну тертку.
Баклажани обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки, посолити.
Форму або глибоку сковороду змастити олією. Викласти в неї шар обсмажених баклажанів.
Зверху на кожен кружечок баклажана покласти кружок помідора.
На кожен кружок помідора покласти кільце перцю.
У кільце перцю насипати тертий сир.
Знову покласти шар баклажанів, помідор, перець, сир. На них ще баклажан, помідор, змастити майонезом, перець, сир.
Запікати 25 хвилин у духовці при 180-200 градусах.
Подавати можна як окрему страву або на гарнір.
www.recepti.biz.ua мясные блюда салаты
Салати з свинячого язикасалати з свинячого язика
Оформлення свят кульками recepti.biz.ua