Баранина запечена

ЗАКУСКИ
704 Баранина запечена
Фото - Баранина запечена
інгредієнти:
  • Баранина (на кісточці, задня нога) 1.5 кг
  • Помідор 6 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль 10 г
  • Перець чорний 2 г

Баранина запечена інгредієнти Із м'яса зняти плівки і зайвий жир, можна замочити м'ясо на 1-1,5 години у слабкому розчині оцту. Часник очистити і порізати пластинками. Помідори розділити на 4 частини і видалити серцевину. Четвертинки порізати на дольки.

Баранина запечена Часник змішати із половиною солі. У м'ясі зробити глибокі надрізи і укласти у них 1-2 зубки часнику.

фото Баранина запечена Потім, туди ж покласти часточку помідора і зверху ще часник.

Баранина запечена Баранина Повторити те ж з іншого боку. Шпигувати можна й частіше.

Баранина запечена Помідор Натерти залишками солі і перцем. Розігріти духовку до 200°С.

Баранина запечена Часник Деко викласти двома шарами фольги, викласти туди м'ясо і залишити на 40-50 хв. Потім закрити зверху ще одним шаром фольги і відправити в духовку на 1 годину. Через годину зняти верхній шар фольги і дати м'ясові зарум'янитися ще хвилин 20.

Баранина запечена Сіль

Баранина запечена Перецчерний Дати м'ясу трохи постояти у вимкненій духовці. Дістати, нарізати і подати до столу.

Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рождественская выпечка рецептыПраздничные подборки рецептов

Холодные закуски: холодные закуски рецепты.

Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.

Как приготовить вкусный шашлык: классический торт наполеон рецепт с фото. Мультиварка Philips.

Наборы для украшения тортов - медовик торт.