Баранина запечена
- Баранина (на кісточці, задня нога) 1.5 кг
- Помідор 6 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль 10 г
- Перець чорний 2 г
Із м'яса зняти плівки і зайвий жир, можна замочити м'ясо на 1-1,5 години у слабкому розчині оцту. Часник очистити і порізати пластинками. Помідори розділити на 4 частини і видалити серцевину. Четвертинки порізати на дольки.
Часник змішати із половиною солі. У м'ясі зробити глибокі надрізи і укласти у них 1-2 зубки часнику.
Потім, туди ж покласти часточку помідора і зверху ще часник.
Повторити те ж з іншого боку. Шпигувати можна й частіше.
Натерти залишками солі і перцем. Розігріти духовку до 200°С.
Деко викласти двома шарами фольги, викласти туди м'ясо і залишити на 40-50 хв. Потім закрити зверху ще одним шаром фольги і відправити в духовку на 1 годину. Через годину зняти верхній шар фольги і дати м'ясові зарум'янитися ще хвилин 20.
Дати м'ясу трохи постояти у вимкненій духовці. Дістати, нарізати і подати до столу.
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рождественская выпечка рецептыПраздничные подборки рецептов
Холодные закуски: холодные закуски рецепты.
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.
Как приготовить вкусный шашлык: классический торт наполеон рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Наборы для украшения тортов - медовик торт.