Баранина в абрикосовому маринаді
- Баранина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Карі 1 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Варення абрикосове (джем) 2 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Імбир мелений 1 ч.л.
- Перець чилі 0.5 шт.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Оцет винний 1 ст.л.
- Молоко 200 мл
- Лист лавровий 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
Баранину нарізати рівними шматочками.
Маринад. Цибулю і часник дрібно нарізати і спасерувати на рослинній олії 3 хвилини.
Додати томатну пасту і карі. Тушкувати ще три хвилини.
Додати всі інші інгредієнти, крім молока. Тушкувати десять хвилин.
Вогонь вимкнути і влити холодне молоко. Перемішати.
Залити м'ясо і залишити маринуватися на 4 години.
Мариноване м'ясо потрібно обсмажити на грилі або в духовці на решітці.
Доки м'ясо тепле, нанизати його на шампури, чергуючи м'ясо зі свіжими овочами і подати до столу. Залишений маринад подати як соус.
recepti.biz Кулинарные рецепты
Рецепт пицца маргарита. Пицца маргарита рецепт.
Салат французский рецепт с фото со свеклойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.