Баклажанове віяло

ЗАКУСКИ
880 Баклажанове віяло
Фото - Баклажанове віяло
інгредієнти:
  • Баклажан 3 шт.
  • Грудка куряча
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Гриби 150 г
  • Часник 4 зуб.
  • Помідор 2 шт.
  • Сир 100 г
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Олія рослинна

Грудку відварити до готовності.

 

Нарізати баклажани віялом.

фото В такому вигляді їх обсмажити з обох сторін і викласти на деко.

Нарізати цибулю, часник - почати смажити, додати нарізані гриби, потім болгарський перець, смажити під кришкою. Варену грудку перемолоти через м'ясорубку, покласти до овочів, добре обсмажити, додати 2 помідори (очистити від шкірки). Додати 1 десертну ложку томатної пасти і влити трохи бульйону, сіль, перець за смаком.

 

Цю масу заповнити між баклажанами (віяло), зверху обсипати тертим голландським сиром і в духовку на 5-10 хвилин. Прикрасити тарілку і подавати з кефіром (мацоні).

 

 

Рецепты на святую вечерюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепты салатов из языка.

Крем с манкой для тортаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты салат морепродукты. Салат морепродуктов рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter