Баклажанове віяло
- Баклажан 3 шт.
- Грудка куряча
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Гриби 150 г
- Часник 4 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Сир 100 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Олія рослинна
Грудку відварити до готовності.
Нарізати баклажани віялом.
В такому вигляді їх обсмажити з обох сторін і викласти на деко.
Нарізати цибулю, часник - почати смажити, додати нарізані гриби, потім болгарський перець, смажити під кришкою. Варену грудку перемолоти через м'ясорубку, покласти до овочів, добре обсмажити, додати 2 помідори (очистити від шкірки). Додати 1 десертну ложку томатної пасти і влити трохи бульйону, сіль, перець за смаком.
Цю масу заповнити між баклажанами (віяло), зверху обсипати тертим голландським сиром і в духовку на 5-10 хвилин. Прикрасити тарілку і подавати з кефіром (мацоні).
Рецепты на святую вечерюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепты салатов из языка.
Крем с манкой для тортаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салат морепродукты. Салат морепродуктов рецепт.