Баклажановий тортик
- Баклажан 1 шт.
- Бекон
- Помідор 3 шт.
- Сир твердий
- Сіль
- Майонез
- Зелень
- Цибуля ріпчаста
Баклажан нарізати кружечками, замочити в солоній воді на 30 хвилин.
Зцідити потім воду, обваляти в борошні й обсмажити з двох сторін.
Потім взяти круглу форму, змастити трохи олією і викласти шарами.
1 шар - баклажани один до одного, щоб не було просвітів.
2 - бекон смужками.
3 - нарізані помідори кільцями, сіль, перець.
4 - тeртий сир.
5 - цибуля півкільцями.
Повинно вийти кілька шарів, верхній повинен бути баклажановий.
Духовку нагріти на 175 градусів і пекти 25 хвилин.
Готову страву остудити, ножем відділити краї від форми і перевернути на тарілку.
Полити майонезом і посипати зеленню.
Рецепты выпечки на любой вкус: рецепт лаваш на гриле. Мультиварка Philips.
Танцы-повторялки для детей - рецепты рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с малиной: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Украинская кухня меню на английскомИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое