Баклажановий тортик

ЗАКУСКИ
643 Баклажановий тортик
Фото - Баклажановий тортик
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Бекон
  • Помідор 3 шт.
  • Сир твердий
  • Сіль
  • Майонез
  • Зелень
  • Цибуля ріпчаста

Баклажан нарізати кружечками, замочити в солоній воді на 30 хвилин.

Зцідити потім воду, обваляти в борошні й обсмажити з двох сторін.

Потім взяти круглу форму, змастити трохи олією і викласти шарами.

1 шар - баклажани один до одного, щоб не було просвітів.

2 - бекон смужками.

3 - нарізані помідори кільцями, сіль, перець.

4 - тeртий сир.

5 - цибуля півкільцями.

Повинно вийти кілька шарів, верхній повинен бути баклажановий.

Духовку нагріти на 175 градусів і пекти 25 хвилин.

Готову страву остудити, ножем відділити краї від форми і перевернути на тарілку.

Полити майонезом і посипати зеленню. 

 

Рецепты выпечки на любой вкус: рецепт лаваш на гриле. Мультиварка Philips.

Танцы-повторялки для детей - рецепты рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты с малиной: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Украинская кухня меню на английскомИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter