Баклажанові кекси
- Баклажан 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сир домашній 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 2 зуб.
- Горіхи 0.5 скл.
- Перець солодкий
- Зелень
- Приправа (Вегета)
- Олія рослинна
Баклажани очистити від шкірки, розрізати по довжині на 2 частини і розм'якшити або в пароварці, або в мікрохвильовій печі.
М'якоть нарізати маленькими кубиками.
На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. До цибулі додати кубики баклажанів, перемішати і смажити кілька хвилин.
У мисці змішати сир домашній, яйця, горіхи. Потім додати баклажани з цибулею. Добре перемішати. Приправити спеціями. Силіконову форму для кексів змастити олією і викласти баклажанну масу до половини формочки. Посипати зверху пармезаном. Випікати в розігрітій духовці до 180°С близько 35-40 хвилин. Подавати з томатним соусом або сметаною.
Украинская кухня доставка. Доставка Украинской кухни.
Рецепты салатов на любой вкус - буряк салат рецепт. Как приготовить летний салат.
www.recepti.biz.ua Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой
праздничные блюда вкусные рецепты
Психолог лариса ренар про женской роли перекТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе