Баклажанні бутерброди

ЗАКУСКИ
1069 Баклажанні бутерброди
Баклажанниебутербродікі
інгредієнти:
  • Баклажан (чим менше, тим менше будуть кружечки, значить помідори треба брати відповідного розміру) - 3 шт
  • Помідори - 3-4 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 2 г
  • Майонез - 3 ст. л.

Баклажани нарізаємо не товстими кільцями, засипаємо сіллю, заливаємо водою і залишаємо хвилин на 30, щоб пішла гіркота.

Баклажанниебутербродікі інгредієнти Потім зливаємо воду, і обсмажуємо на рослинній олії з обох боків до отримання коричневої скоринки, посолити.

Баклажанниебутербродікі Коли всі. баклажани засмажені. , нарізаємо кільцями помідори і так само обсмажуємо з двох сторін.

фото Баклажанниебутербродікі Обсмажені помідори викладаємо на баклажани (кілечко баклажана, кілечко помідора).

Баклажанниебутербродікі Баклажан Видавлюємо часник і викладаємо в серединку кожного бутербродика. Даємо настоятися 2 годинки (якщо немає терпіння можна менше). Якщо помідорів не вистачає, то я заправляю майонез з часником і змащую баклажани (це вже зовсім інший смак). Смачно просто, зникає з тарілок в один момент!.

Корзинка из Песочного теста для салатовкорзинка из песочного теста

Рецепты диетических блюд. Диетические сырники рецепт.

Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.