Баклажанні бутерброди
- Баклажан (чим менше, тим менше будуть кружечки, значить помідори треба брати відповідного розміру) - 3 шт
- Помідори - 3-4 шт
- Часник - 2 зуб.
- Сіль - 2 г
- Майонез - 3 ст. л.
Баклажани нарізаємо не товстими кільцями, засипаємо сіллю, заливаємо водою і залишаємо хвилин на 30, щоб пішла гіркота.
Потім зливаємо воду, і обсмажуємо на рослинній олії з обох боків до отримання коричневої скоринки, посолити.
Коли всі. баклажани засмажені. , нарізаємо кільцями помідори і так само обсмажуємо з двох сторін.
Обсмажені помідори викладаємо на баклажани (кілечко баклажана, кілечко помідора).
Видавлюємо часник і викладаємо в серединку кожного бутербродика. Даємо настоятися 2 годинки (якщо немає терпіння можна менше). Якщо помідорів не вистачає, то я заправляю майонез з часником і змащую баклажани (це вже зовсім інший смак). Смачно просто, зникає з тарілок в один момент!.
Корзинка из Песочного теста для салатовкорзинка из песочного теста
Рецепты диетических блюд. Диетические сырники рецепт.
Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter