Баклажани в кмині і кунжуті
820
інгредієнти:
- Баклажани 2 шт
- Яйце куряче 1 шт
- Олія 2 ст.л.
- Кмин 3 ст.л.
- Кунжут 5 ст.л.
- Сіль (за смаком)
Баклажани нарізати смужками товщиною 0,5 см, посолити, залишити на 10 хвилин, щоб видалити гіркоту. Промити у воді.
Яйце збити.
В мисці змішати насіння кмину і кунжуту.
Змочити баклажан у яйці, обваляти в кмину і кунжуті.
Смажити на олії з обох боків до золотистого кольору.
Викласти на серветку, щоб вбралася зайва олія.
Подавати гарячими.
Надзвичайно смачно!
Правильне харчування меню на тиждень вдеоправильне харчування
Изящные канапе и закуски для - мясные блюда для фуршета.
Салат с цветной капустой и омлетом здесь
Салаты с ананасом: салат из ананаса рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Показати коментарі