Баклажани "Одеські"
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
Овочі помити, почистити часник.
Баклажани нарізати кружечками, посолити (щоб вийшла гіркота) і залишити на півгодини.
Помідор взяти таких розмірів, щоб кружечок відповідав розміру баклажана. Нарізати, видавити часник.
Обсмажити баклажани в розпеченій олії з одного боку, перевернути, зверху укласти шматочок помідора і смажити під кришечкою на невеликому вогні 1-2 хвилини.
Готову закуску викласти на тарілку, змастити часничком і присипати кропом. Можна посипати меленим перцем чилі.
Рецепты для пекарни - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты Приготовления.
ЗдесьПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепт торта из творога без выпечки www.recepti.biz.ua
Приготовление черничного варенья. Черничное варенье рецепт.
Кулинарные блюда для худеющих: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.