Баклажани "Одеські"

ЗАКУСКИ
855 Баклажани "Одеські"
Фото - Баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан (великий) 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль

Баклажани Овочі помити, почистити часник.

Баклажани Баклажани нарізати кружечками, посолити (щоб вийшла гіркота) і залишити на півгодини.

фото Баклажани Помідор взяти таких розмірів, щоб кружечок відповідав розміру баклажана. Нарізати, видавити часник.

Баклажани Обсмажити баклажани в розпеченій олії з одного боку, перевернути, зверху укласти шматочок помідора і смажити під кришечкою на невеликому вогні 1-2 хвилини.

Готову закуску викласти на тарілку, змастити часничком і присипати кропом. Можна посипати меленим перцем чилі. 

 

 

 

Рецепты для пекарни - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты Приготовления.

ЗдесьПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле

Рецепт торта из творога без выпечки www.recepti.biz.ua

Приготовление черничного варенья. Черничное варенье рецепт.

Кулинарные блюда для худеющих: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter