Баклажани, фаршировані сиром і помідорами

ЗАКУСКИ
2404 Баклажани, фаршировані сиром і помідорами
Баклажани, фаршировані сиром і томатами
інгредієнти:
  • Баклажан - 2 шт
  • Помідор (2 - для фарширування, 2 - для соусу) - 4 шт
  • Сир - 200 г
  • Часник - 3-4 зуб.
  • Сіль
  • Цукор
  • Оцет (яблучний або винний)
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза)
  • Оливки (для прикраси блюда)

Баклажани, фаршировані сиром і томатами інгредієнти Баклажан розрізаємо вздовж на пластини товщиною 0,5 см, не дорізаючи небагато (приблизно 1-1,5 см) до кінця. Вийде таке"віяло" з баклажана. Кожну пластиночку трохи натираємо сіллю та перцем.

Баклажани, фаршировані сиром і томатами Сир нарізаємо невеликими тонкими прямокутними шматочками, помідори нарізаємо кільцями.

фото Баклажани, фаршировані сиром і томатами Між пластинками баклажана прокладаємо помідори і сир - вийде по два кружечка помідора і два шматочки сиру (приблизно, залежить від того як Ви нарізали сир і якого розміру взяли помідори).

Баклажани, фаршировані сиром і томатами Баклажан Утворені багатошарові "бутерброди" з баклажанів, сиру і помідорів викладаємо в жаростійкій формуі.

Баклажани, фаршировані сиром і томатами Помідор Заливаємо наші баклажани соусом з помідорів: помідори нарізаємо дрібними кубиками із часником, цукром, сіллю і оцтом, смажемо до стану соусу.

Баклажани, фаршировані сиром і томатами Сир Запікаємо в духовці хвилин 20-25. Посипаємо зеленню і тертим сиром. На гарнір можна подати рис, а можна і самі приготовлені таким чином баклажани використовувати як гарнір. Прикрашаємо блюдо оливками.

Рецепт баклажанів колись років п´ятнадцять тому чоловік вичитав ніби в газеті Смак. Точно вже не пам´ятаю, також як і точний рецепт. Тому готую вже по-своєму, але все одно смачно. До речі,  навіть піде на святковий стіл.

Кількість баклажанів залежить від їх розміру і Вашого апетиту. Нам на вечерю (на 3-х чоловік) вистачило 1 великого баклажана.

Салат кучками овощнойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Домашние рецепты выпечкиКулинарные рецепты. Сборник кулинарных рецептов

Рецепты тортов на любой вкус - медовик рецепт.

Как приготовить летний салат: салат гурман рецепт фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter