Баклажани, фаршировані овочами
- Баклажан - 3 шт
- Цибуля- 2 шт
- Помідор - 2 шт
- Перець болгарский - 2 шт
- Часник - 4 зуб.
- Вода - 1 скл.
- Цукор-пісок - 0,5 ч. л.
- Петрушка - 1 пучок.
- Сіль (за смаком)
Зріжте з баклажанів смужки шкірки шириною 1 см. На одній із смуг зробіть глибокий довгий надріз.
На 15 хв. помістіть баклажани в холодну підсолену воду.
Потім обсмажуйте баклажани протягом 5-7 хв. на олії.
Обсмажте подрібнену цибулю, часник.
Додайте нарізані часточки помідорів, петрушку, сіль і цукор. Все перемішайте і готуйте ще 2-3 хв.
Наповніть надрізи на баклажанах овочевою начинкою і четвертинками солодкого перцю.
Помістіть баклажани в каструлю, влийте воду і тушкуйте 10 хв. на слабкому вогні.
Прикрасити зеленню.
Ореховая заправка (к мясу, салатам, бутербродам. Заправки для салатов.
Рецепты Для Мультиварки: праздничные закуски на новый год.
Рецепты и фото салатов recepti.biz.ua
Рецепт блинов с грибами: блины с грибами рецепт с фото.
Дамский салат рецепт каперсыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат оливье мимоза рецепт. Рецепт салата мимозы.